RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

​Кримнаш вже не радує: в мережі обурились поведінці російських туристів у Туреччині

Російські туристи все частіше воліють відпочивати в Туреччині, замість проведення відпустки на кримських курортах.

Про це розповідає на своїй сторінці в Facebook користувач Інна Ракоід.

"Після принад кримських курортів і довгого утримання цього літа в Туреччину хлинув натовп російських туристів. Це, безумовно, порадувало місцевих торговців, які накрутили ціни в кілька разів і привело в шок співробітників готелів, які вже відвикли від орди", - пише вона.

Інна Ракоид додала: "Звичайно ж багато речей можна виправдати великою кількістю відпочиваючих, але є деякі особливості властиві лише одній нації. Розштовхати всіх у гонитві за стравою в ресторані, створити чергу за чим треба і не треба і обов'язково в ній пересваритися, думаю, це народна забава у них така. Вивезти половину кімнати, це взагалі святе, це ж на пам'ять сувеніри".

"І основне - це сенс змагального відпочинку - послати вранці когось з родини зайняти пару-трійку лежаків на пляжі і біля басейну та так щоб побільше щоб ніхто навколо не заважав. Пролежати біля басейну до обіду, а після обіду можна переміститися на пляж адже там у нас же зайнято. І нічого що половині гостей готелю ніде на пляжі прилягти адже це їх проблема. Так і живуть під девізом "Я займала", - резюмує користувач.

Фото: facebook.com/inna.rakoid

Раніше "Апостроф" писав про те, що за останній місяць у Туреччині вже неодноразово російські туристи були спіймані за крадіжку майна з готелю. Найгучніший випадок був, коли молода пара з Сургута намагалася вивезти туалетний папір і викопані в саду дерева.