RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У мережі нова хвиля обурення через сепаратистське ТБ на Донбасі: опубліковані фото

На підконтрольній Україні території Донбасу продовжує безперешкодно транслюватися телебачення підконтрольних Росії терористичних організацій "Донецька народна республіка" і "Луганська народна республіка".

Про це розповіла голова ГО "Громадська варта" Вікторія Касьянова в Facebook.

"Ранок на Донбасі розпочинається не з кави Ранок на Донбасі починається з Гімну .... росії. З пики Захарченка та сводок Бусуріна, з повідомлень про те, що прибули загони карателів для зачистки місцевого населення, з перерахуну кількості важкої техніки та порушень "режиму тиші" знову ж таки з боку " карателів", з патріотичних рекламних роліків "вступайте в ряды армии вооруженных сил новороссии, защищайте свою землю от хунты"... Весь цей брєд повторюється протягом дня разів десять", - написала вона.

За її словами, все це транслюється на території, підконтрольній Україні, де російську пропаганду телеканалів "ОПЛОТ" і РТР змушені дивитися як військові, так і місцеві мешканці.

Нагадаємо, раніше у Національній раді з питань телебачення і радіомовлення повідомили про початок трансляції українських телеканалів у окупованому Донецьку.