RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Письменник-бойовик Прилепин насмішив мережу розповіддю про ватажка ДНР

Відомий російський письменник, бойовик терористичної організації "Донецька народна республіка" Захар Прілєпин вибухнув цілою низкою абсурдних заяв про підтримку в Україні російської військової агресії.

Так, за його словами, згідно з "закритої соціології", політичний рейтинг ватажка "ДНР" Олександра Захарченка є одним з найвищих в Україні.

"І коли Порошенко поклали на стіл папір, де Олександр Володимирович Захарченко входить в топ-5 найпопулярніших політиків на Україні, звичайно, він був страшно розлютований", - заявив Прілєпин в інервью "Комсомольской правде".

Бойовик також розповів, що "практично всі" в Києві з радістю чекають приходу російських військ.

Про це, за словами Прілєпіна, йому розповів один його знайомий, який був в Києві. "Сідаю до таксиста, кажу:" Привіт ". Він відповідає:" З Москви, чи що, москаль? ". Сидить, мовчить хвилину, а потім каже:" Коли Путін прийде? Набридло вже ", - переказав історію письменник.

"А три роки тому там все кияни сиділи з такими особами: ми вас будемо рвати, поріжемо вас на частини. Люди поступово перезавантажуються, а час працює на нас", - додав бойовик.

Користувачі мережі вказали на кричущу абсурдність заяв Прілєпіна:

Нагадаємо, раніше в мережі висміяли постановочний відеосюжет росТВ з Прилєпіним в окопі бойовиків "ДНР".