RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Розкрилися дивні деталі нападу на журналістку Латиніну у Москві

Після атаки на будинок російської журналістки Юлії Латиніної під Москвою, в Пєрєдєлкіно, її сусідів опитував "полковник військової поліції", який заявив, що у нього були відомості про існування там наркопритони.

Про це Латиніна повідомила "Новой газете".

"Годині о 17 до нас прибігла ще одна сусідка. Вона повідомила, що по дачах ходить якийсь полковник "військової поліції", який розпитує про її сусідку Юлю. За відомостями полковника, у неї на дачі наркопритон", - розповіла журналістка.

Крім того, за її словами, за непідтвердженими даними, речовина, яку вночі розпорошили в її будинку, використовується в балончику американського походження під назвою "Скунс" і містить бутілеркаптан.

"Аромат в точності такий: пріла цибулю, часник, лайно і газ. Російські патріоти, як ви розумієте, користуються балончиками виключно американського виробництва", - іронізує Латиніна.

У той же час джерела РИА Новости у прес-службі ГУ МВС Росії по Москві повідомили, що поліція встановила, що розлита у будинку журналістки рідина небезпеки для здоров'я не представляє.

Відзначимо, що за словами Латиніної, під час нападу постраждали вісім чоловік, у тому числі четверо літніх людей і двоє дітей.

Нагадаємо, 20 серпня 2016 року невідомі облили відому російську журналістку Юлію Латиніну фекаліями в центрі Москви.