RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Чому ми такі добрі? Соцмережі бурхливо відреагували на приїзд в Україну матері полоненого військового РФ

Приїзд в Україну матері полоненого під Жолобком Луганської області російського контрактника Віктора Агєєва викликав багато запитань і хвилю обурення в українському суспільстві.

Багато хто задається питанням, чому мати російського найманця пустили в Україну у вигляді виключення по внутрішньому російському паспорту.

"Ось якого х*ена ми такі добренькі??? Її син злочинець, приїхав вбивати Українців, а їй швиденько і зустріч організували і умови нормальні для зустрічі пообіцяли", "А чого Україна годує бандюг, яких в полон взяла?", "Ось це ставлення українців!!!", "Порушила всі правила перетину українського кордону, отримала право на побачення без свідків...за що такі преференції? Ще й орден може дати цієй настирливій гнойовій мусі? Раз біля неї преса - чекай нових провокацій", - пишуть користувачі мережі.

Також блогери висловлюють пропозицію відправити мати Агеєва на Донбас, щоб вона подивилася, чим займаються в Україні такі, як її син. І задаються питанням, чи відносяться так само милосердно до матерів незаконного засуджених у Росії українців і полонених.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі обговорювали відеозвернення матері Агеєва до президента України.