RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Росії зарізали відомого спортсмена: усі подробиці

У Бурятії на смерть зарізали 20-річного спортсмена, майстра спорту міжнародного класу з вільної боротьби і дворазового переможця Першості Європи серед юніорів Юрія Власка.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Інцидент стався рано вранці 29 липня прямо на очах туристів у населеному пункті Горячинськ на березі Байкалу. Очевидці події розповіли, що в інтернаціональній компанії почалася бійка. Один з хлопців, яким виявився Власко, отримав ножове поранення в шию (за деякими даними – в серце), після чого п'ятеро людей зникли.

Молоді люди, які залишились на місці події, намагалися надати потерпілому допомогу. Берегова служба не підійшла до місця події, а поліція чекала медиків. У результаті молоді люди самостійно поклали Власка в машину, а через 20 хвилин поліцейські повідомили очевидцям, що спортсмен помер.

Повідомляється, що Власко відправився на Байкал разом із гостям міжнародного турніру з вільної боротьби серед юніорів, щоб показати їм місцеву природу.

У Слідчому комітеті Бурятії порушено кримінальну справу про вбивство спортсмена. Там заявляють, що тіло спортсмена було знайдено на березі Байкалу з колото-різаними ранами. Слідчі повідомили, що коло підозрюваних визначено, однак розслідування утруднене через те, що це була масова бійка.

Як повідомляв "Апостроф", в Казахстані зарізали чемпіона світу з пауерліфтингу.