RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

Всі новини

Політик розповів про відомого путінського пропагандиста, який володіє нафтокомпанією у США: опубліковано відео

Один з відомих російських пропагандистів є власником найбільшої в Лос-Анджелесі (США) нафтової компанії.

Про це повідомив російський політик Костянтин Боровий, передає "Гордон".

"Один з пропагандистів відомих, я не буду називати його ім'я... Коли я був у Лос-Анджелесі, несподівано виявив, що він є власником найбільшої нафтової компанії. Однією з найбільших в Лос-Анджелесі!" - заявив Боровий.

Він уточнив, що цією людиною не є ані заступник керівника Всеросійської держтелерадіокомпанії Дмитро Кисельов, ані телеведучий Володимир Соловйов.

"Ця людина досить переконлива, коли агітує за нинішню систему... За кремлівську систему, за цю організацію", - відзначив політик.

Він також підкреслив, що найближче оточення президента РФ Володимира Путіна навряд чи відчуває дискомфорт від санкцій Заходу проти Росії.

"Тому що компенсації за ці ось їхні проблеми дуже значні. Йдеться про мільярди доларів, які вони отримують в якості компенсації... Отримують у власність компанії, фінансові ресурси... В тому числі і від Путіна", - додав він.

У якості прикладу Боровий запропонував подивитися на годинник вартістю кілька мільйонів доларів, які носять прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков і глава Російської православної церкви Кирило.

Відзначимо, на думку російського політолога Андрія Піонтковського, посилення антиросійських санкцій США вдарить по всій правлячій верхівці РФ.