RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

У мережі вказали на разючу подібність піар-кампаній Путіна і Муссоліні: опубліковано фото

У мережі продемонстрували фотографії, які вказують на разючу схожість піар-кампанії нинішнього президента Росії Володимира Путіна з методами просування свого образу серед населення лідера Національної фашистської партії Італії, диктатора Беніто Муссоліні.

Як повідомляє видання begemot.media, швейцарське видання Der Bund опублікувало матеріал, у якому порівнюються піар-кампанії Путіна і Муссоліні.

Із серії опублікованих фотографій можна зробити висновок, що Беніто Муссоліні, як і Володимир Путін любив позувати перед фотокамерами під час занять спортом і з оголеним торсом.

"Бачили ? Putolini ... Путлер Пуче Путоліні. По-моєму, дуже смішно. Я не думаю, що путінські піарники копіювали компанію Муссоліні, але збіги багато про що говорять", - написав на своїй сторінці Facebook російський політтехнолог, галерист і арт-менеджер Марат Гельман.

Як повідомляв "Апостроф", відразу після фінального свистка матчу за Суперкубок УЄФА між "Реалом" і "Манчестер Юнайтед", який проходив у македонському Скоп'є, на поле вибіг фанат Володимира Путіна.