RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Приймаються закулісні рішення: Піонтковський розповів, як у Росії вирішується доля Путіна

Російський політолог Андрій Піонтковський вважає, що недавнє введення нових санкцій США проти РФ досить серйозно завдасть удару по найближчому оточенню Володимира Путіна.

Про це він написав у своїй колонці для "Апострофа".

Він звернув увагу, що нові обмежувальні заходи, крім традиційних секторальних санкцій, несуть в собі "абсолютно образливий і принизливий для російського керівництва розділ про персональні санкції". Він підкреслив, що США вже давно мають інформації про фінансові активи кремлівських чиновників на Заході, і застосують ко всім цим людям існуючі закони про боротьбу з відмиванням коштів, здобутих злочинним шляхом.

"Майбутній президент РФ буде визначатися не на виборах 18 березня наступного року - він визначається зараз, в закулісних рішеннях цих людей, про яких йде мова в американському законі. Вони розуміють, що руйнуванням всього їх звичного існування вони зобов'язані зовнішньополітичних авантюр Володимира Путіна, і що з цієї ситуації потрібно якось виходити", - підкреслив Він.

Читайте повну версію колонки Андрія Піонтковського для "Апостроф": "У Росії два варіанти по Україні: вересень буде дуже цікавим місяцем".