RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Російський опозиціонер розповів цікаві подробиці про сина Пєскова: опубліковано фото і відео

Російський опозиціонер Олексій Навальний на своєму сайті розповів про Миколу Чоулза, який є сином прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова.

Про це повідомляється на сайті Олексія Навального.


Відзначається, що син Пєскова разом з мамою (першою дружиною прес-секретаря президента) переїхав жити у Велику Британію в кінці 90-х, де і залишався більш десяти років. В Росію Чоулз повернувся 2011-12 роках.

Відзначається, що Микола Чоулз не має бізнесу і роботи, але в його в його автопарку були помічені Феррарі, Мерседес CLA і мотоцикл Харлі Девідсон.

При цьому Чоулзу було виписано 116 штрафів за порушення дорожнього руху за минулий рік.

"Ну, нерухомість у такої людини теж солідна. В його стовідсоткової власності ми бачимо 110 метрову квартиру в центрі Москви на Великий Дорогомиловській. Така коштує 25-30 мільйонів. Вид з вікон теж класний", - йдеться в матеріалі.

У Британії син Пєскова двічі був засуджений за напади та грабежі. Микола більше року провів у британській в'язниці.

"З характеристики від адвоката ми дізнаємося, що Микола не має навіть середньої освіти і вкрай схильний до насильства", - зазначає Навальний.

У Росії син Пєскова працював в пропагандистському каналі RT, а пізніше креативним директором у фільмі друга прес-секретаря президента РФ. З 2015 року він не працює ніде, що не заважає йому купувати елітні автомобілі та житло.

Як повідомляв "Апостроф", фотографії дочки прес-секретаря російського президента Дмитра Пєскова Єлизавети, зроблені під час її візиту на судноремонтний завод в окупованому Севастополі, стали предметом бурхливого обговорення серед користувачів соціальних мереж.