RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Путін не хоче дискомфорту: журналіст дав прогноз щодо президентських виборів у РФ

Російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський вважає, що чергові вибори президента Росії завершаться з очікуваним результатом.

Про це він пише у своїй колонці на "Апострофі".

"Головним змістом цього політичного сезону в Росії будуть, природно, так звані "вибори Путіна". "Так звані", тому що вибір давно зроблено – Путін залишається президентом. Зрозуміло, що в нього будуть придуркуваті спаринг-партнери, такі клоуни, які повинні зображати невідомо для кого, що в нас теж, виявляється, є вибори", - зазначає Радзіховський.

Він прогнозує, що до нового обрання Путіна не варто чекати якихось гучних відставок. Кадрові перестановки почнуться вже після обрання для демонстрації руху в політичному житті.

Внутрішню російську політику журналіст характеризує як таємницю, покриту мороком.

"Та й немає в Росії ніякої внутрішньої політики, тому що все вирішує одна людина, а є кадрова політика", - пише він.

Також Радзіховський припускає, що опозиціонера Олексія Навального все ж не допустять на вибори, тому що "Путін не хоче найменшого дискомфорту". Хоча навіть при можливості брати участь, вважає журналіст, у опозиціонера немає шансів на перемогу.

Детальніше читайте у колонці Радзіховського на "Апострофі": "Немає куди рухатися: навіть танки в Одесі не допоможуть Путіну".