RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

П'яний, чи що? У мережі посміялися з фото Путіна

У мережі з'явилася дивна фотографія Володимира Путіна, який в межах візиту в Угорщину взяв участь в церемонії відкриття Чемпіонату світу з дзюдо.

Її опублікував в Twitter журналіст "Комсомольської правди" Дмитро Смирнов, який входить у кремлівський пул.

Фото викликало неоднозначну реакцію користувачів соціальних мереж, які припустили що президент РФ п'яний.

"Коли росіяни просять поїсти, а ти малюєш на долоньці контур Криму і насичуєш їм свій народ", "Кого ви поставили замість Путіна? Оченята вирячені, тупі.. Хіба такий вираз обличчя може бути у мужа державного?))", - пишуть користувачі соцмережі.

Російський президент зустрівся з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном, якого пообіцяв познайомити з теорією дзюдо. Орбан в свою чергу зазначив, що в Угорщині випустили спеціальні книги з цього бойового мистецтва, співавтором однієї з яких є російський президент.

Нагадаємо, користувачів соціальних мереж вразила написана в Росії пісня, яка вихваляє нинішнього президента Володимира Путіна. Композиція під назвою "Путін" виконує співачка під псевдонімом Lady Fortuna.

Крім того, раніше у інтернеті оприлюднили нові знімки резиденції для відпочинку президента Російської Федерації на острові Лодочний в Ленінградській області.