RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Ростові на "розбірці" убито байкера з улюбленого мотоклубу Путіна

13 серпня в Ростові-на-Дону, в ході перестрілки представників двох байк-клубів, загинув байкер з складу "Нічних вовків".

Про це повідомив Telegram-канал "Кремлівський мамковед" і ростовські групи в соціальних мережах.

Конфлікт стався між байкерскими клубами "Нічні вовки" і "Pirates Of Winds МС Russia". В ході "розбірки" "Нічні вовки" відкрили вогонь з травматичних пістолетів. У відповідь "пірати" почали стріляти з вогнепальної зброї, що призвело до смерті одного з байкерів. Вбивцею виявився відомий в ультраправій тусовці байкер на прізвисько "Яромир Ростовський", він же "Шустрий".

Джерело повідомило, що лідер "вовків" Хірург дізнався про інцидент одразу, але зробив все, аби інформація про нього не потрапила в ЗМІ до його зустрічі з Володимиром Путіним, яка відбулася в окупованому Севастополі 18 серпня.

Російські ЗМІ повідомляють, що в прес-службі ГУ МВС по Ростовській області факт інциденту підтвердили, але при цьому заявили, що ніякого конфлікту між байкерскими клубами не було, а також назвали іншу вулицю, як місце вбивства. Відзначено, що поліція веде кримінальну справу за статтею "Вбивство".

"Нічні вовки" - російський байкерський клуб, відомий своєю активною підтримкою дій Путіна. Вони брали участь в окупації Криму та допомагали вербувати найманців для терористичних "ДНР" та "ЛНР". ЗМІ неодноразово публікували інформацію про те, що "Нічні вовки" отримують фінансування безпосередньо з Кремля, а також активно співпрацюють з патріархом Кирилом та РПЦ.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в 2016 році в Підмосков'ї з мисливського карабіну розстріляли байкерів з мотоклубу "Нічні вовки" .