RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

РосЗМІ стривожила масова евакуація з людних місць у містах РФ

У російських містах Перм, Владивосток, Красноярськ, Брянськ, Єкатеринбург, Новосибірськ, Магадан, Уфа, Омськ, Челябінськ і Ставрополь вчора і сьогодні пройшла масова евакуація населення після повідомлень про закладені бомби, які виявилися помилковими.

Про це повідомляє російський телеканал "Дождь".

Так, в Пермі сьогодні в сім шкіл надійшли анонімні дзвінки про закладені вибухові пристрої. З навчальних закладів евакуювали 5706 людина.

У свою чергу, антитерористична комісія Омської області заявила, що правоохоронні органи РФ мають інформацію про те, що ватажкам терористичної організації "Ісламська держава" "дано вказівки про здійснення на території Росії серій терористичних актів, які сприяють викликати широкий суспільний резонанс".

Також сьогодні в поліцію Примор'я надійшли дзвінки з заявами про замінування великих торгових центрів, вузів і місць великого скупчення людей.

Крім цього, в ніч на 12 вересня в Єкатеринбурзі були евакуйовані торговий центр "Грінвіч", будівлю Південного автовокзалу і діловий центр "Маршал".

У поліції підкреслюють, що ніяких підозрілих предметів виявлено не було.

Як повідомляв "Апостроф", "Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за напад чоловіка з ножем на перехожих в Сургуті.