RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Гучна справа про сім'ю канібалів в РФ: з'явилися нові деталі і коментарі підозрюваних

Житель Краснодарського краю РФ Дмитро Бакшеєв, якого підозрюють разом з його дружиною Наталею у вбивствах і подальшому поїданні тіл своїх жертв, утримується в одиночній камері, оскільки правоохоронці побоюються за його життя.

Про це повідомляє RT.

Сам обвинувачуваний зізнався тільки в одному вбивстві, і заперечує, що разом з дружиною вони займалися канібалізмом.

"Виглядав Бакшеєв дуже недоглянутим і неохайним, як людина, який опустився і перестав стежити за собою. При цьому поводився з нами він дуже стримано. Робив паузи в розмові, обдумуючи кожну свою фразу. Зі спілкування з ним я зрозумів: він знає, що про нього писали ЗМІ, і вважає, що журналісти його обмовили", - сказав член громадської спостережної комісії Краснодарського краю Віктор Бєліков.

Як вважає слідство, 8 вересня цього року Бакшеєви перебували на занедбаній території в Краснодарі в районі вулиці Гастелло разом з 35-річною жінкою, з якою познайомилися в цей же день.

"У процесі вживання спиртного між ними виник конфлікт, в ході якого чоловік скоїв вбивство нової знайомої. Згодом він розчленував тіло загиблої, фрагменти частково залишив на місці, заховавши, а частково забрав", - наголошується в прес-релізі СК Росії.

Відзначається, що Дмитро Бакшеєв не хоче перебувати в одиночній камері і планує домагатися переведення в загальну.

У свою чергу, Наталія Бакшеєва утримується в загальній камері разом з двома жінками. Вона каже, що до чоловіка відчуває більше материнські почуття, але після подій стала забувати його обличчя. Наталія Бакшеєва також заперечує, що практикувала канібалізм, винною себе не вважає.

Як повідомляв "Апостроф", знайомі Дмитра та Наталії Бакшеєвих розповіли про дивну поведінку подружжя.