RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Втікач Азаров назвав Путіна "рятівником" України: в мережі відповіли

Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров, який з 2014 року перебуває в бігах, назвав російського президента Володимира Путіна головним помічником України.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook з нагоди ювілею Путіна.

"У найважчі моменти нашого життя Володимир Володимирович Путін незмінно приходив на допомогу нашому народові. І навіть зараз, коли київська хунта робить все, щоб розв'язати конфлікт з братнім народом, саме Росія утримує на плаву українську економіку", - написав Азаров.

Також він додав, що нібито Росія є основним постачальником вугілля в Україну, заміщає втрати, викликані блокадою Донбасу, а також надає допомогу жителям Донбасу. На думку побіжного Азарова, український народ з часом "гідно оцінить допомогу братнього російського народу".

"Щось там в повітрі таке скріпне вже, що їх тягне канонізувати акі "рятівників народу" то Путіна, то Поклонську, то Сталіна, то Миколу, то ще якусь гниду ... Російський дух скислих щей?", - прокоментував текст привітання український політолог Олексій Голобуцький.

Як повідомляв "Апостроф", до дня народження Путіна в Берліні невідомі підписали графіті із зображенням президента РФ словами "злодій і вбивця".