RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У США розгорівся скандал навколо делегації Міноборони Росії

Делегація Генерального штабу Збройних сил Росії не змогла отримати американську візу для участі в спільному брифінгу в штаб-квартирі ООН з проблематики протиракетної оборони.

Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на начальника головного управління міжнародної військової співпраці Міноборони РФ Олександра Ємельянова.

"Для участі в даному брифінгу планувалася делегація Генерального штабу Збройних сил РФ під керівництвом радника начальника Генштабу Збройних сил РФ генерал-лейтенанта Андрія Третяка. Однак місцева сторона всієї делегації Генерального штабу Збройних сил РФ, включаючи генерал-лейтенанта Третяка, в'їзну візу на територію США не оформила", - сказав Ємельянов.

12 жовтня, "на полях" Першого комітету Генасамблеї ООН пройшов спільний російсько-китайський брифінг з проблематики розгортання глобальної системи протиракетної оборони США.

Як повідомляв "Апостроф", раніше США з 23 серпня 2017 призупинили процедуру видачі в Росії неімміграційних віз.

Нагадаємо, раніше уряд Росії заявило про скорочення кількості дипломатичних і технічних співробітників, що працюють в посольства і генконсульствах США в РФ до 455 осіб.