RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Собчак назвала свої головні претензії до Путіна: опубліковано відео

Відома російська телеведуча Ксенія Собчак, яка раніше повідомила про плани стати кандидатом в президенти РФ, перерахувала свої претензії до чинного президента Росії Володимира Путіна.

Про це вона розповіла в інтерв'ю в програмі вДудь.

"Немає відкритих виборів. Допустите Навального (російський опозиціонер - прим."Апострофа") до виборів. Є людина, яка може представляти опозицію навіть серед людей, які не в усьому з ним згодні. Є фігура (Навальний - прим."Апострофа"), навколо якої можуть об'єднатися найрізноманітніші сили", - сказала Собчак.

Далі вона зазначила, що друга претензія стосується відсутності незалежного суду.

"Перестати робити суд своїм інструментом, який використовується проти політичних супротивників і опонентів", - продовжила Собчак.

"Третя претензія - це економіка в ізоляції. Те, що сталося в міжнародному масштабі, то в який ізоляції зараз ми знаходимося, ми примудрилися посвариться з усіма західними державами, і це призведе нас до якоїсь економічної катастрофи", - резюмувала телеведуча.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Собчак зробила гучну заяву про роль "сірого кардинала" Путіна в розв'язанні війни на Донбасі.