RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Кадиров несподівано підтримав ідею суперниці Путіна на виборах

Глава Чечні Рамзан Кадиров висловився на підтримку ідеї про поховання тіла Володимира Леніна.

"Я особисто переконаний, що досить витріщатися на труп Леніна. І керівника революції давно пора поховати, це і розумно і людяно. Над тілом Леніна трудиться цілий науково-дослідний інститут. Біля його тіла чергує цілодобова охорона. Неправильно, що в самому серці Росії, на Червоній площі, стоїть труна з мертвою людиною. Якщо рішення про поховання тіла Леніна буде прийнято, то воно буде найвірнішим з історичної точки зору", - написав Кадиров у своєму Telegram-каналі.

При цьому чеченський лідер обмовився, що вирішувати питання про поховання радянського діяча може тільки президент РФ Володимир Путін.

Варто відзначити, що з подібною ініціативою раніше виступила журналістка Ксенія Собчак, яка має намір стати кандидатом на виборах президента Росії. Тіло Леніна на Червоній площі вона назвала показником "середньовічного укладу життя в країні" і запропонувала прибрати труп з центру Москви.

В цілому ж дискусія про поховання трупа Леніна ведеться з 1980-х років. Це питання піднімали як політики, так і представники церкви.

Як повідомляв "Апостроф", Сергій Йолкін забавною карикатурою зобразив підготовку Путіна до Хеллоуїну. На зображенні Путін направляється до входу в мавзолей.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: