RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Ставлення до Кремля змінилося: в Росії розповіли, як Путін компрометував РФ в очах Заходу

До тих пір поки Москва не була великої загрози західній цивілізації, її не помічали, дозволяючи верховної влади Росії красти і ховати накрадене в офшорних зонах.

Про це у своїй колонці на "Радіо Свобода" написав засновник і координатор міжнародної антипутінської коаліції "Стоп фашизм в Росії!" Герман Обухів.

"Останнім часом ставлення до Кремля змінилося. Маю на увазі не тільки розслідування у Вашингтоні про втручання Росії в передвиборну кампанію в США, але і реакцію на підбурювання Кремлем сепаратизму в сусідніх країнах. Вже немає в світі проблем, в яких не знайти відбитки пальців російської розвідки. Чи можна вилікувати російський народ? Боюся, що при нинішньому режимі - не можна. Потрібна повна зміна курсу і влади. Усунення одного лише президента Путіна мало що змінить, потрібно міняти всю систему, а це вельми клопітке заняття. Система змінюється, коли вона дає фатальний збій або розпадається на фрагменти", - зазначив Герман Обухів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше відомий російський художник-карикатурист Сергій Йолкін в новій роботі висміяв заяву Володимира Путіна про участь в майбутніх виборах президента Росії.