RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Прихильники бойовиків в Москві прийшли з погрозами на показ фільму про війну на Донбасі: опубліковано відео

Прихильники бойовиків так званих "Л/ДНР", які за їхніми ж словами брали участь у збройному конфлікті, з'явилися на показ фільму "Політ кулі" про війну на Донбасі і обіцяли влаштувати для організаторів серйозні проблеми.

Відповідне відео в Facebook опублікувала режисер фільму Беата Бубенець.

Обережно! На відео присутня нецензурна лайка!

На кадрах зафіксовано розмову двох чоловіків і жінки з організатором фестивалю "Артдокфест" Віталієм Манським і режисером фільму Бубенець. Прихильники бойовиків заявили, що дізналися про показ фільму дуже пізно і "не всі ще під'їхали".

"Ми вам би не дали це ось зараз просто показувати. А завтра ... вибачте, будуть проблеми у вас, серйозні", - заявив один з чоловіків, додавши, що на показ фільму 10 грудня приїдуть близько 500 осіб.

Непрохані гості розповідали про безчинства, які нібито здійснювали на Донбасі бійці добровольчого батальйону "Айдар". Відповідь Бубенець про те, що злочини на Донбасі здійснювали бойовики, викликав гнів у чоловіків. А у відповідь на фразу Манського про те, що ситуація на Донбасі - це проблеми українців прихильники бойовиків стали переводити розмову на тему Бандери.

Варто відзначити, що документальний фільм "Політ кулі" знятий одним кадром на Донбасі в серпні 2014 року. У стрічку потрапило захоплення в полон чоловіка на блокпосту добровольцями.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі розповіли, як дітям на окупованому Донбасі нав'язують "русский мир".