RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

У мережі висміяли реакцію топ-пропагандистки Путіна на жарт українського дипломата

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова болісно відреагувала на появу в будинку українського зовнішньополітичного відомства кота, що викликало глузування в мережі.

Про появу кота в Міністерстві закордонних справ України повідомив директор департаменту політики та комунікацій МЗС України Олексій Макєєв в соціальній мережі Twitter.

"Щойно призначено нового посла України і він уже на посту в МЗС. Знайомтеся- Амбассадор. Він буде представляти українськокотячі інтереси на міжнародній арені, захищати від русощурів та сприяти виходу українського молока на світові ринки. Бєз-воз-мєз-дно!" – йдеться в повідомленні.

На даний факт Захарова відреагувала опусом на особистій сторінці Facebook:

"Українсько-котячі інтереси?.. Не знали, чесно кажучи, що такі є. А українсько-собачі або українсько-півнячі інтереси, як я розумію, вже хтось успішно представляє?" – написала Захарова.

Соцмережі негайно висміяли спробу Захарової пожартувати, саркастично описавши стан справ.

"Захарову образив кіт Амбасадор в українському посольстві - мовляв, русощурі постраждають. Ну, не знаю. Я б все-таки не ризикував бідолахою. З їх пристрастями катів та садистів цілком можуть і траванути кошарика. Взагалі всі вразливі категорії - дітей, звірів і птахів, дерева, річки - так всю планету! Варто тримати подалі від монстрів. Ну, або монстрів - подалі від планети - тут з логістикою повинно бути простіше", - зазначив Олексій Голобуцький.

Як повідомляв "Апостроф", в МЗС Росії обурилися тим, що, за їх словами, сервери українського ресурсу "Миротворець" знаходяться в США, що викликало хвилю жартів і знущань у соцмережах.