RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Рухається в бік шизофренії: відомий журналіст назвав "ліки", які здатні вилікувати Росію

Сучасне суспільство Росії являє собою цікавий матеріал для психологічних досліджень.

Про це виданню Realist розповів російський журналіст Аркадій Бабченко.

"Це – подарунок для психологів майбутнього. Будуть написані десятки дисертацій про те, як країна зійшла з розуму. Ось, наприклад, ти приїжджаєш на мітинг проти будівництва храму. Починаєш спілкуватися з людьми і чуєш: «Путін молодець. Церква хороша. Поставте храм в сусідньому дворі і все буде відмінно». Загадкова російська душа...", - зазначив журналіст.

Також він вказав на ознаки шизофренії в російському суспільстві.

"Росія рухається у бік шизофренії. Там є православні комуністи, які однією рукою хрестяться, інший тужать за совка. У яких святий і Микола II, і вбив його Ульянов (Ленін). Там — шизофренічна каша, сляпанная з усіх величів, причому, останні на 99% — міфи і фейки, присмачені зомбоящиком", - підкреслив Бабченко.

Він вважає, що в РФ не станеться явище, подібно Революції гідності в Україні

"Золотий нафтової дощ посипався на країну. І при тому, що 98% розпиляли, 2% вистачило для людей. Коли кажуть, що народ ніколи так добре не жив, як за Путіна – це правда. І навіть коли впали ціни на нафту, економіка РФ не звалилася. Вона може існувати при такому положенні речей десятиліттями", - звернув увагу російський журналіст.

Він натякнув, що "вилікувати" російське суспільство може лише поразка РФ у військовому конфлікті:

"Для того, щоб все змінилося, потрібно велике потрясіння, велика кров. Німеччина зійшла з розуму в 30-х. Її вилікували, але для цього знадобилася Друга світова війна. Японія вилікувалася, коли були стерті з лиця Землі два міста. Росію теж вилікують. Але лікування буде болючим".

Як повідомляв "Апостроф", Бабченко заявляв, що Кремль піде на відкриту агресію проти України, коли економічне становище РФ буде вкрай поганим.