RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

У шахті знайшли: мережу підірвало питання депутата Держдуми з приводу зброї, якою знищили винищувач РФ в Сирії

Заступник голови Держдуми РФ Юрій Швиткін обурив користувачів мережі своєю заявою про джерело зброї, якою був збитий російський Су-25 в Сирії.

За словами депутата, якого цитує російське агентство РИА Новости, до цього у бойовиків "Ісламської держави" не було ПЗРК і вони нібито отримали її з боку закордоних країн.

"Це викликає безумовну необхідність проведення розслідування, виявлення джерела, звідки (ІДІЛ) отримало зброю", - заявив він.

Тим часом користувачі мережі пригадали Швиткіну безглузду відмовку росіян про те, що бойовики на Донбасі нібито використовують зброю з шахт.

"Так, напевно, бойовики ці раніше шахтарями були, а ПЗРК в шахтах ще з 1 світової лежить, а частину, напевно, у Асада захопили, як трофеї, ну а що не так?", "Це спеціальні люди, вони купили ПЗРК в військторзі і вони там вирішували якісь завдання", "ПЗРК у них звідси. самі поставили, самі продали, самих збивають", - пишуть в мережі.

Раніше стало відомо, що відповідальність за збиття Су-25 в Сирії взяло на себе джихадистське угруповання "Хаят Тахрір аш-Шам".

Як повідомляв "Апостроф", з'явилися фото документів і зброї убитого пілота Су-25.