RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Навіть пам'ятник не змогли поставити: в мережі показали неочікувані фото з місця поховання відомого російського дипломата

Користувачів вразили фото могили колишнього постійного представника Росії при ООН Віталія Чуркіна, який неочікувано помер в Нью-Йорку.

Відповідні знімки на своїй сторінці в Facebook опубліковал російський блогер і фінансист Слава Рабинович.

"Сьогодні їздив на Троєкурівське кладовище. Поки йшов до могили Бориса (Нємцова, - прим. "Апострофа"), мені на очі потрапило ось це ..." - написав він.

Судячи по знімках, незважаючи на регалії, які отримав Чуркін за життя, його могила виглядає набагато скромніше могили середньостатистичного росіянина. До того ж, видно, що її відвідують нечасто.

Знімки викликали небувалий ажіотаж в мережі. Користувачі відразу стали обговорювати побачене.

Деякі з коментаторів зазначили, що Чуркін був чиновником високого рангу, а могила схожа на місце поховання дуже бідної і неповажної людини. "Навіть бандюгани на пам'ятник не жалкують. Тим більше бабла неміряно у них. Так негоже, вже зовсім сором втратили", "Покинута могила. А по телевізору недавно так оспівували "героя" РФ", "Скромненько якось ... А так старався, нерви собі псував, і навіть пам'ятник гідний поставити не можуть", - пишуть в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", 6 жовтня 2017 року помер постійний представник Росії при Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН Олександр Горбань.