RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Клоун на повідку: в мережі жартують над відео з погрозами одіозного російського політика на адресу Європи

Володимир Жириновський заявив, що в разі своєї перемоги на виборах президента Росії, він поставить весь світ на грань великої війни.

Про це він сказав в своєму інтерв'ю Deutsche Welle.

За словами Жириновського, якщо він переможе на виборах, то на наступний день все населення країни "буде йти з радісною посмішкою". Також він пообіцяв, що всі санкції будуть зняті протягом двох-трьох місяців. Досягти цього кандидат в президенти РФ пообіцяв шантажем.

"Я поставлю світ на грань великої війни. Скажу - або ви робите, як я кажу, або будете сидіти в бомбосховищах ... Тремтіть, Європа!" - заявив Жириновський.

У мережі вже встигли відреагувати на виступ політика: "Клінічний випадок. Хворий безнадійний". "Хворий маразматик". "Номінант на Оскар від режисера Володимира Путіна фільм "Хворі ублюдки". "Це ж клоун на повідку )".

Втім, деякі відреагували на виступ більш прагматично, припустивши, що все сказане - звичайна політтехнологія: "Це не марення клінічного божевільного як здається на перший погляд. Звичайна людина, побачивши ТАКЕ, звичайно голосуватиме за "Путена в усьому білому".

Нагадаємо, раніше Володимир Жириновський пропонував включити Білорусь до складу Росії.