RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Артисти: у мережі обговорюють відео з Собчак, доведеної до сліз в ефірі ростб

Кандидат в президенти РФ Ксенія Собчак під час передвиборних дебатів на телебаченні обурилася тим, що інші учасники постійно її перебивають. У підсумку Собчак розплакалася і покинула студію.

Відповідне відео розміщено на YouTube.

Під час виступу Ксенія Собчак, коли вона закликала глядачів прийти і проголосувати за неї, лідер ЛДПР Володимир Жириновський закликав відправити її в божевільню. Потім між Собчак і Жириновським зав'язалася словесна перепалка.

"Що за хамство? Я буду скаржитися в ЦВК! Звичайно ж, це несправедливо. Ці люди, які є спойлерами, перебивають тільки мене! Я ні разу не сказала ні слова під час фінального слова. Я вимагаю повернути мені мій час, в який ці люди нескінченно роблять бла-бла-бла", - сказала Собчак.

Потім під час її збурень Жириновський вигукував: "Ви повинні викликати психіатра і надіти на неї білий халат! Зв'язати її руками! Заплач, Ксенія, заплач! Мама прибіжить зараз, носик втре!".

В кінці дебатів ведучий Володимир Соловйов звернувся до всіх кандидатів: "Я вважаю, що це неподобство — колективна цькування одного кандидата і доведення жінки до сліз".

У цей момент Ксенія Собчак розридалася і покинула студію.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Ксенія Собчак і Володимир Жириновський влаштували чергову перепалку під час теледебатів.