RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Путін прибув до Криму відвідав будівництва Керченського мосту: опубліковані перші фото і відео

Сьогодні, 14 березня, президент РФ Володимир Путін прибув на Керченський міст, який знаходиться в процесі будівництва. За даними російських ЗМІ, Путін має намір перевірити, як йде спорудження та поспілкуватися з будівельниками".

Фото і відео візиту президента Росії опублікував журналіст з кремлівського пулу Дмитро Смирнов на своїй сторінці в Twitter.

"Чому головний представник без каски? У нас наприклад на Лахта-центр нероби ходять в салатових за кольором касках, бояться с*ки, що їм настукають по порожній голові...", "Чому Гаранту каску не дали?)))", "відмінно! нехай трасу М4 перевірить від Кримського моста до р. Москва на автомобілі...", - коментують публікацію користувачі мережі.

"А чому без каски на будівництві? Раптом сніг башка попаде?", "Путіна бачу. А міст де?", "А чому без підборів?"," Обіцяли ж, що проїде по ньому. Мабуть дійсно не сходиться...", - так звучать коментарі користувачів.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно російські ЗМІ писали, що візит Путіна до Криму буде приурочений до річниці так званого "референдуму" в рамках передвиборної кампанії.