RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Росії викрили новий величезний особняк для відпочинку Путіна: опубліковані фото

У Росії під Красноярськом будується величезний розкішний особняк для секретного відпочинку VIP-гостей площею майже 3 тис. Кв. м з вертолітним майданчиком і каплицею.

Про це повідомляє російське видання МБХ.

Відзначається, що фінансує проект корпорація "Роснефть", а попередній кошторис робіт 9 мільярдів рублів. Територію вже охороняють чотири пости по 11 чоловік, а в подальшому вона буде обнесена огорожею з протитаранними пристроями.

Інформацію про будівництво даного об'єкта в компанії не поширюють, хоча раніше подібні соціальні проекти широко піарилися. На території комплексу повинні розміститися основний і три гостьових будинки, каплиця, прес-центр, причал зі спуском, будинок охорони, вертолітний майданчик для вертольотів типу Мі-8, розвантажувальна площадка, вузол і вежа зв'язку.

Місцеві жителі розповіли, що будівництво заморозили після того, як Ігор Сечин відвідав об'єкт. За їх словами, він виявився незадоволений якістю виконаних робіт та розірвав контракт з підрядником.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі бурхливо обговорюють фото візиту президента Росії Володимира Путіна в окупований Крим в середу, 14 березня.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: Росія, Путін