RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Грошей ніхто не поверне: в мережі опублікували відео з банкету російських працівників культури в день жалоби за жертвами в Кемерово

У російському Тобольську (Урал) траур, оголошений за жертвами пожежі в торговому центрі "Зимова вишня" в Кемерово, не завадив співробітникам районного Центру культури в середу, 28 березня, відзначити професійне свято в ресторані.

Відповідне відео опублікував на Youtube очевидець банкету.

Як передає видання Ura, працівники навіть не намагалися перенести банкет.

"Ні, такої розмови не було. З ними працювала безпосередньо я. І, раз сьогодні (28 березня, - прим."построфа") оголосили траур, їм би ніхто не заборонив перенести, у нас якраз в неділю був вільний час, але від них ніякої інформації по перенесенню не було. За це я сама відповідаю", - розповіла виданню менеджер закладу "Анастасія", де проводився банкет, Наталя Кремлева.

При цьому, директор Центру культури Римма Бізіна, співробітники якого вирішили відзначити професійне свято в день жалоби, зізналася, що в установі дізналися про те, що оголошено траур тільки в середу вранці, 28 березня.

"Коли прийшли на роботу, побачили лист. Я допізна працювала, телевізор не включала. Наш співробітник подзвонив в ресторан близько 9 ранку і спробував скасувати банкет. Вони відмовили. Їх теж можна зрозуміти, у них продукти б пропали, а у нас гроші", - сказала вона.

Як повідомляв "Апостроф", в мережу потрапило листування персоналу згорілого ТЦ в Кемерово, де йшлося про повну евакуацію відвідувачів.