RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У мережі яскравою карикатурою висміяли провал першої безпілотний доставки "Пошти Росії"

Російський художник Андрій Закірзянов опублікував карикатуру, висміює гучний в мережах провал першої спроби зльоту безпілотника "Пошти Росії".

Малюнок розміщений на Twitter сторінці художника.

Автор використав персонажів радянських мультфільмів, порівнявши "загиблий" безпілотник з Карлсоном. Над ним стоїть журиться листоноша Пєчкін. "Я, може, тільки жити починав: на пенсію пішов", - іронізує художник.

Нагадаємо, безпілотник "Пошти Росії", який повинен був доставити посилку на відстань 15 км, розбився майже відразу після зльоту. Тестовий політ проводився в Улан-Уде, що на сході Сибіру. В якості причини падіння вказували зіткнення з житловим будинком, а також нештатное відключення електронного обладнання при запуску дрона.

У самій "Пошті Росії" цікаво прокоментували цей провальний запуск, заявивши, що представники компанії були на заході в якості гостей. При цьому запуском займалася компанія "Рудрон / Експедитор 3М".

Крім того, нещодавно "Апостроф" писав також про випробувальний запуск російського безпілотника, який західні експерти прозвали "смерть НАТО".