RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Україна права, РФ виглядає жалюгідно: на росТВ зробили гучне зізнання

Лідер суспільно-політичного руху "Нова Росія" Микита Ісаєв вважає, що на даний момент на міжнародній арені Росія виглядає жалюгідно, а Україна, навпаки, перебуває у виграшному становищі.

Відповідне відео опубліковано на YouTube.

"Ну що я можу сказати, жалюгідно ми виглядаємо, дуже жалюгідно. Ці чотири роки жалюгідно виглядала Україна і ми в телевізійних ефірах трошки підсміювалися над українцями ... А зараз ось я бачу, як жалюгідно виглядаємо ми. Після цієї Олімпіади (Олімпіада-2018, прим . "Апострофа") ми стали виглядати виключно жалюгідно. Справа Скрипаля і те, що зараз відбувається абсолютно жалюгідна російська позиція. Я вважаю, що Україна зараз діє правильно, вона перехопила ініціативу. За ними (українцями, - прим. "Апострофа") зараз стоїть весь світ. Весь світ говорить, що це (Україна, - прим. "Апострофа") наш пріоритет", - заявив він в ефірі пропагандистського російського каналу Росія-1.

Крім того, за словами ліберала(!), для того, щоб змінити ситуацію і перехопити ініціативу в України, потрібно застосувати силу.

"Застосуйте силу по відношенню до тих, хто знущається над країною. Не ставте себе в таке жалюгідне становище, сумне становище", - радить Ісаєв.

Він також упевнений, що силовий варіант цілком реальний, адже "Росія готова до війни, завжди готова".

Як повідомляв "Апостроф", раніше Ісаєв визнав, що агресія Росії проти України призвела до появи неприйняття українцями РФ.