RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Родичі загиблих в автокатастрофі Ан-148 розповіли шокуючі подробиці: опубліковано відео

Дочка однієї із загиблих в автокатастрофі літака Ан-148 "Саратівських авіаліній" Юлія Синіцина заявила, що на місці падіння лайнера ще в п'ятницю, 6 квітня, залишалися фрагменти тіл загиблих.

Про це повідомляє Дощ.

"6 квітня я поїхала на місце аварії, щоб покласти квіти до меморіалу. Коли я йшла по полю, я побачила велику кількість фрагментів літака, особистих речей, а також людських тіл", - уточнила вона.

Як тільки дівчина виявила страшні знахідки, тут же звернулася в поліцію. При цьому, чому останки тіл загиблих до цих пір знаходяться на місці катастрофи, ніхто з правоохоронців пояснити так і не зміг.

"У МНС сказали, що все зібрано не тому, що нічого немає, а тому, що вони так шукали! Шукати повинні собаки - залишилися фрагменти малешенькі. Людині їх складно побачити, потрібно тільки вдивлятися", - написала дівчина на своїй сторінці в Instagram.

Крім того, про те, що частини тіл загиблих залишилися на місці НП, розповіла і вдова ярославського бізнесмена Олексія Нікітченко, який також загинув в авіакатастрофі.

"Нам набрехали: сказали, що всі фрагменти тіл зібрали. Що на кожного загиблого припадає по 180 фрагментів. Нам взагалі нікого не дають поховати, або говорять, ховати тільки одну десяту! Поки тільки провели 1/10 по генетичній експертизі. Але коли родичі поїхали, то побачили останки тіл, які просто так лежали на землі! Якийсь кошмар! Ми не знаємо, куди звернутися і як таке можна було допустити", - сказала вона.

Нагадаємо, в неділю, 11 лютого, в Підмосков'ї розбився пасажирський літак Ан-148 "Саратовських авіаліній", на борту якого знаходилося 71 чоловік - 65 пасажирів і шість членів екіпажу.

Всі деталі про подію з літаком в Підмосков'ї читайте в матеріалі "Апострофа": Катастрофа пасажирського літака Ан-148 в Росії: всі подробиці, фото і відео.