RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

У РФ зробили гучну заяву про авіасполучення з США

У Росії розмірковивають про припинення авіаційного сполучення з США у зв'язку з проблемами з видачі в'їзних віз росіянам.

Відповідна заява з'явилася на сайті російського МЗС.

Так, в російському МЗС вважають, що проблеми з видачею в'їзних віз виникли з вини американської сторони. Крім того, як запевняють російські дипломати, Росія не оголосила жодного американського консульського співробітника "персоною нон грата", а весь персонал із закритого в Петербурзі консульства перевели в Москву. У зв'язку з цим, в РФ упевнені, що дипмісії Сполучених Штатів "нічого не заважає" видавати візи в звичайному режимі, але, нібито, "у США явно немає бажання" це робити.

"Уже навіть не можна виключити, що наші країни залишаться без авіаційного сполучення."Аерофлот", який єдиний здійснює регулярні рейси між Росією і США, може виявитися змушений їх припинити, так як екіпажі відчувають зростаючі труднощі з отриманням американських віз", - підкреслюється в заяві.

Як повідомляв "Апостроф", найближчим часом США планує ввести нові санкції щодо російських олігархів і підприємств, пов'язаних з поставками обладнання та технологій хімічної зброї в Сирію.