RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Видали нову методичку: пропагандист Путіна несподівано висловився про Telegram і Дурова

Прокремлівський російський політолог Сергій Марков несподівано похвалив Павла Дурова за створення Telegram, заблокувати який, незважаючи на всі вжиті спроби, ніяк не вдається.

Хвалебний пост на цю тему пропагандист виклав на своїй сторінці в Facebook.

"Мессенджер Телеграм це привід для великої гордості. Це прекрасний месенджер і можна пишатися, що його створив наш співвітчизник геній Павло Дуров. Геній без сумніву. Вконтакте, Телеграм, все супер! Можна пишатися і завзятістю Павла Дурова, як він відстоює свій проект. Можна пишатися одночасно і твердістю ФСБ, який захищає безпеку Росії, і не боїться хорового писку любителів Телеграма. Прекрасна боротьба титанів, гідна геніального роману і фільму", - написав він.

Користувачі по-різному поставилися до сказаного. Деякі в невдачі РФ з блокуванням популярної соцмережі побачили явний плюс.

"А тепер весь світ ставить собі телеграм. Дуров отримує ринок, Росія - можливість контролю над потоками інформації", "У владі зовсім не ідіоти - вони відразу розуміли, що телеграм не вимкнути. Але далі все будуть знати - ті, хто сваряться з державою, стануть жертвами своєї позиції, а дурови на цих *охах зароблять. ЦРУ і АНБ задоволені майстер класом Дурова", - коментують вони.

Варто відзначити, що за даними Telegram-каналу Mash, російська компанія "Медіалогія" озвучила дивну статистику про перегляди в Telegram. Нібито через спроби заблокувати мессенджер, перегляди в соцмережі впали на більш ніж 70 відсотків. Хоча озвучені цифри - це звичайна маніпуляція, адже насправді статистика говорить про зворотне. А дані про падіння переглядів "Медіалогія" отримала, порівнявши показники переглядів по першому дню блокування з подальшими за ним. При цьому в компанії забули згадати, що згодом показники переглядів повернулися до свого початкового рівня, до блокування.

"Вони не змогли вас заблокувати - не дайте їм вас обдурити", - йдеться в повідомленні Telegram-каналу Mash.

Як повідомляв "Апостроф", раніше росЗМІ назвали справжню причину блокування Telegram в Росії.