RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Пропагандистка Кремля відзначилася вкрай безглуздим жартом з приводу інавгурації Путіна

Головний редактор прокремлівського пропагандистського телеканалу Russia Today Маргарита Симоньян безглуздо пожартувала про інавгурацію президента РФ Володимира Путіна, через що стала об'єктом насмішок в мережі.

Жарт пропагандистка опублікувала 7 травня в своєму Twitter.

Відзначимо, що Симоньян спробувала смішно обіграти скандал з отруєнням в Британії екс-шпигуна ГРУ РФ Сергія Скрипаля нервово-паралітичною речовиною класу "Новачок" в контексті інавгурації Путіна.

"Наснилося, що приходжу я на інавгурацію і раптом бачу, як іноземні гості один за одним падають в обморок. Їх отруїли невідомою речовиною, щоб зіпсувати нам свято. Імовірно, отруйники - агенти британської розвідки. І як тепер вибрати сукню?", - написала пропагандистка.

"Ну і дура! Важко уявити, що жарти бувають гіршими...", - прокоментував жарт Симоньян політтехнолог Олексій Голобуцький.

"Зверніться до лікаря", "Заберіть у неї твіттер хтось", "Гумор - це не ваше. Тим більше такий натужний", "Рівень інтелекту, пробиває своєю міццю гравітацію чорної діри", "Головою вдарилася або відомої речовини нанюхалася, але швидше за все таке і вродилося ", - додали інші користувачі соцмереж.

Як повідомляв "Апостроф", після інавгурації Путін розпустить уряд прем'єра Дмитра Медведєва.