RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Зоопарки не бунтують: відомий поет Орлуша яскраво висловився про ситуацію в путінській Росії

Нинішня політична система в Росії нагадує кооператив "Колобок", який не можуть змінити ні політичні еліти не народ.

Про це розповів Російський поет Орлуша (Андрій Орлов), передає видання "Співрозмовник".

"Росія управляється, як кооператив "Колобок". Корпорація – це коли важливо, щоб працював не племінник, а ефективний менеджер. Тобто будь-яка людина, що вступає на посаду в керівництво "Майкрософту", "Мерседеса", "Амазона" або "Хітачі", в стані дуже швидко увійти в систему, якщо вона є. А у нас створена каптерка сержанта Хабібуліна. Сержант Хабібулін незамінний в армії, тому що він один знає, що шкарпетки лежать в ящику з-під патронів, на якому написано "книги". Тому у нього все є, і тому від нього не позбудешся – все встане", - вважає поет.

Орлуша не бачить в Росії реальних політиків, які були б здатні змінити такий стан справ.

"А знизу ця система не руйнується, тому що вона реально влаштовує переважну більшість населення. Переважну. З цим я змирився. Зоопарки не бунтують. Відкрий всі клітини – звірі розбіжаться, а ввечері прийдуть назад до миски. Якщо Бога немає, то звідки тоді корм – хід думок акваріумної рибки. Тому і бунт в армії теж неможливий. А подивіться на Вірменію. Повний нейтралітет поліції і армії дає можливість зробити все", - резюмував Андрій Орлов.

Як повідомляв "Апостроф", російський поет Орлуша (Андрій Орлов), виступаючи в Києві, прочитав вірші про пересилання кокаїну по дипломатичних каналах РФ і посміявся над наближеними президента Росії Володимира Путіна.