RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Смертельний удар" по русофобії: в мережі жартують над отриманням громадянства РФ скандальним прихильником бойовиків ДНР-ЛНР

Американський боєць ММА і прихильник бойовиків так званих "ДНР" і "ЛНР" Джефф Монсон отримав російське громадянство, не дивлячись на те, що у нього вже був "паспорт "ЛНР".

Це викликало безліч жартів і глузувань в соціальних мережах.

"Навіть контужений Джефф Монсон не вірить в "ЛНР" і поміняв її паспорт на паспорт від Росіюшки", - пишуть на Twitter сторінці "Рогозін-на-орбіті".

"Розумні люди потрібні Росії, Монсон вміє працювати головою, це він не раз доводив в рингу", "Він теж врятував хлопчика з балкона або ще щось зробив? Не пригадаю його геройства або важливого вчинку для країни", - коментують новину користувачі.

Нагадаємо, Монсон відомий своїми проросійськими поглядами. Він неодноразово відвідував окуповані райони Донбасу, підконтрольні так званим "ЛНР" і "ДНР", і висловлював їм свою підтримку.

Крім того, як повідомляв "Апостроф", під час одного з відвідувань окупованого Луганська, Джеффу Монсону вручили диплом почесного доктора наук Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.