RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В Росії рухнув літак: перші деталі смертельної аварії

В суботу, 16 червня, в російському Алтайському краї впав двомісний спортивний літак Як-52, обидві людини на борту загинули.

Про це з посиланням на прес-службу крайового ГУ МНС повідомляє "Інтерфакс".

"Літак впав неподалік від траси, на гасіння виїжджали рятувальники, наразі уламки літака Як-52 погашені", - сказав співрозмовник агентства, уточнивши, що руйнувань на землі немає.

Власне джерело "Інтерфаксу" повідомило, що при падінні загинули пілот літака і пасажир.

У прес-службі Західно-сибірської транспортної прокуратури агентству уточнили, що літак належав приватному власнику: "За попередньою інформацією, приватний літак впав близько 17:00 (за місцевим часом, 13:00 за Києвом, - "Апостроф") у районі траси Р-256, обидва пілоти загинули, транспортною прокуратурою Барнаула організовано перевірку обставин того, що сталося", - сказав співрозмовник агентства.

Такжо за попередніми даними, літак впав поблизу аеропорту неподалік від селища Нове, в районі Новоалтайска.

"Літак впав або при зльоті або при посадці, наразі це з'ясовується. Встановлено, що при падінні двоє людей загинули. Їх особи встановлюються", - сказав співрозмовник агентства.

На місце події виїхали слідчі.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в неділю, 20 травня, в Ленінградській області (Росія) стався смертельний інцидент з легкомоторним літаком Су-29.