RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Діти впливових бізнесменів влаштували смертельну лобову ДТП на квадроциклах: відео з місця аварії

У Свердловській області Росії діти впливових бізнесменів влаштували суперечку, в результаті якої відбулася велика смертельна ДТП.

Відео з місця подій було опубліковано на YouTube.

Відзначається, що молоді люди святкували отримання дипломів бакалаврів Уральського федерального університету, коли на дорозі від Верхньої Сисерті до селища Луч вирішили влаштувати перевірку на міцність нервів, - гонку на квадроциклах назустріч один одному.

В результаті суперечки квадроцикли на величезній швидкості зіткнулися один з одним, - на спідометрі одного з них стрілка завмерла на позначці більше 100 кілометрів на годину.

Після аварії вижила лише одна дівчина, яку від сили удару відкинуло на узбіччя. Вона викликала "швидку" на місце, але рятувати вже не було кого, - інші чотири людини загинули на місці.

Варто зауважити, що, хоча загиблих негайно охрестили в соцмережах як "золоту молодь", їхні близькі та знайомі стверджують, що вони були багатообіцяючими людьми.

Як повідомляв "Апостроф", в квітні на Набережній Заводській в Дніпрі авто Alfa Romeo на швидкості в близько 200 км/год вилетіло з дороги, в результаті чого загинуло двоє людей.