RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Святкують початок війни: мережу розбурхала нова "патріотична" акція в Росії

Користувачів інтернету розбурхала нова "патріотична" акція, яку влаштували в Російській Федерації в честь початку Другої світової війни.

Відповідний пост розміщено на сторінці "МЗС Роіссі" в Twitter.

"Ці ідіоти настільки "рушили" головою на грунті побєдобєсія, що святкувати стали не тільки закінчення війни, а й її початок. Ще раз: Святкувати. Початок. Війни", - сказано в повідомленні.

Як уточнює kp.ru, 22 червня стартує акція "Парки співають". Так, у парках Москви планують співати військові пісні і читати вірші. Крім того, обіцяють влаштує концерт.

"Передайте хтось цим дол****бам, що війна закінчилася 73 роки тому!", "Вони рахувати не вміють", "Вони святкувати початок війни збираються?", "Це марно, враховуючи занедбаність захворювання, тут навіть нейролептики не допоможуть", "А потім дивуються, чому сусідні країни просять посилити присутність НАТО", - пишуть в інтернеті.

Нагадаємо, раніше колишній український дипломат і військовий перекладач Дмитро Чекалкін розповів в інтерв'ю "Апострофу", що Росія перетворює найстрашнішу в історії людства війну в новий фетиш.