RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Країна ідіотів: мережу обурило відео пропагандистського божевілля в РФ

Користувачів інтернету обурило пропагандистське відео однієї з телепередач на російському телебаченні, в якій росіянам пояснюють, чому підвищення пенсійного віку в РФ - це добре.

Відповідний ролик розміщено на сторінці "Чіткий ТАСС" у Twitter.

"Коли скажуть жерти г*вно - з ящика скажуть, що це цілющий еліксир. Я так розумію, що в Кремлі вирішили за допомогою телебачення вирішувати будь-які проблеми в країні", - йдеться у підписі до відео.

"Я не бачу тут жодного будівельника, водія, шахтаря... Сидять одні актори, нахлібниці і чиновники! Які не працювали взимку на морозі, ну хоча б години 4 в день. І важче ручки, чарки і хабаря не брали...", "Країна ідіотів. Якщо ти здоровий і в змозі працювати - працюй. Отримуй жебрацьку зарплату і жебрацьку пенсію. Так легше вижити. Але цієї можливості "вижити" тебе позбавляють на 5,8 років. Ось вже є чому порадіти", - пишуть в інтернеті .

Як повідомляв "Апостроф", раніше відомий російський художник Сергій Йолкін у новій карикатурі висміяв "плани" президента Росії Володимира Путіна з "покращення" життя простих громадян.