RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Український журналіст на росТБ вивів з себе пропагандистів оцінкою людей з прапором РФ в Києві: відео

Відомий журналіст Роман Цимбалюк в ефірі однієї з телепрограм на російському каналі "Росія 1" розлютив місцевих пропагандистів оцінкою інциденту за участю п'яної компанії, яка гуляла в Києві з російським прапором.

Відповідне відео опубліковано в YouTube.

"Якось одного разу в 14 або в 15 році я акредитувався на парад на Красній площі. І прийшов туди, природно, з українським прапорцем. Коли я почав фотографуватися, коли летіли літаки, то чомусь четверо співробітників ФСБ мене скрутили і хотіли забрати прапор. А я їм кажу: "Друзі, чого ви мене тримаєте? Я російською розумію. Вам що не подобається прапор? Він у вас заборонений? Вони мовчать". Тому якщо ви думаєте, що з прапором країни окупанта можна пройти абсолютно вільно, то ось вам приклад того, що це не зовсім так", - сказав він.

Така позиція тут же викликала шалене невдоволення більшості присутніх. Цимбалюку тут же пригадали його "порятунок" з легкої руки офіційного представника МЗС Росії Марії Захарової, коли його затримали. На це журналіст не забув відпарирувати, згадавши, що затримали його-то саме за український прапор.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Цимбалюк на одному з пропагандистських ток-шоу в Росії нагадав, як президент Росії Володимир Путін брехав про анексію Криму.