RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Українці загинули в страшній ДТП в Росії: опубліковано фото

У неділю, 8 липня, в російській Орловській області, сталася ДТП, в якій, за попередньою інформацією, загинули двоє і постраждали ще четверо громадян України.

Про це повідомляє прес служба ГУ МНС РФ по Орловській області.

Відзначається, що аварія сталася на орловській об'їзній дорозі, на вулиці Італійській рано вранці. На великій швидкості мікроавтобус протаранив вантажний автомобіль, який був припаркований на узбіччі.

"Двоє людей, що знаходилися в мікроавтобусі, загинули на місці аварії. Ще четверо постраждали", - розповіли в прес-службі журналістам.

За інформацією ЗМІ, обидва загиблих і всі постраждалі - громадяни України. Водій великовантажного автомобіля не постраждав.

В МЗС підтвердили загибель українців.

"За інформацією, отриманою Посольством України в РФ від Управління МНС РФ в Орловській області, 8 липня в м.Орел сталася ДТП за участю російського вантажного автомобіля та мікроавтобуса, яким керував громадянин України", - повідомив заступник директора Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич.

Нагадаємо, в суботу, 7 липня, в Чернівецькій області сталося зіткнення маршрутки і мікроавтобуса, внаслідок чого загинула одна людина, а ще вісім були госпіталізовані.