RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Мережу розбурхав винахід в Росії робота для побиття дітей: опубліковано фото

У Росії на одній з виставок презентували новий "унікальний" винахід - робота, який вміє бити дітей.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє журналіст і блогер Аркадій Бабченко.

Як можна побачити на опублікованих фотографіях, робот являє собою залізний стовп з прикріпленою до нього рукою. Рука, судячи з усього, шльопає дітей по сідницях, і вміє бити на різну висоту, залежно від росту дитини. Цікаво, що для проходження екзекуції дитина сама повинна підійти до робота і встати на вказане для його росту місце.

"Вони винайшли робота, щоб бити дітей. І мамашки радісно фотографують своїх дітей на їх фоні. Так, в жарт. Але я ось в принципі не можу уявити, щоб я добровільно провів свою дитину через таке приниження. А їм нічого. Норм. Ідея про те, що можна поставити дитину в якийсь кут, де його буде принижувати металева бочка - в голові з народження. По заслугах, Карл! Шматок металевої бляхи буде судити твою особистість, що розвивається! Ні. Норм. Рабство навіть перед смітником", - обурюється Бабченко.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", скандально відомий боєць ММА Джефф Монсон, який недавно отримав російський паспорт і завжди відрізнявся підтримкою бойовиків ДНР-ЛНР став членом парламенту Красногорська (місто в Московській області, Росія).