RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Інтерв'ю підозрюваних в отруєнні Скрипаля: в мережі висміяли реакцію Кремля на заяву Британії

Британське Міністерство закордонних справ назвало інтерв'ю, яке підозрювані Лондоном у справі про отруєння Скрипалів Олександр Петров і Руслан Бошіров дали російському телебаченню, брехливим і викривляючим інформацію.

"Це говорять ті ж люди в Форін-офісі, які заявляли, що паспорта Петрова і Бошірова видані на підроблені імена? Мдааа. Борис Джонсон вчасно покинув цей навіть не потопаючий корабель, а діряву шлюпку під керуванням Терези Мей", - відреагувала на заяву Британії представник МЗС Росії Марія Захарова на своїй сторінці в Facebook.

Користувачі соцмережі висміяли відповідну реакцію Кремля.

"Бойові п*дараси Путіна. Марія, над вами іржуть вже всі, ні, ВСІ. Ви живете всередині Пелевіна. П*дараси у клоунів", "Марія, ви вже визначтеся з позицією. То говорите, що це актори, тепер заявляєте, що ні. Може вистачить крутитися, як вже на сковороді?"," Чуваки в історію потрапили, зараз всі передачі на РЕН ТВ будуть вести, діваху руду посунуть, Малахова піднімуть, на НТВ засвітяться, б*я молодці ... Не хотів в Лондон їхати, а треба, треба, схоже одеколончіком попшикаюсь"," Так собі відмазочка, на двоєчку ... Навіть шкода вас, Марія, виправдовуватися, коли знаєш, що винен - малоприємне заняття. Але ви самі вибрали собі таку долю", - кепкують люди в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі сміються над погрозою глави путінської Росгвардіі зробити з Навального відбивну.