RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Людина Путіна створила незрозуміле диво на виборах в Росії: подробиці

У Росії кандидат від "Єдиної Росії" примудрився перемогти на виборах губернатора, незважаючи на те, що після підрахунку 95% протоколів з виборчих дільниць програвав конкуренту від КПФР майже 6%.

Про дивні результати виборів в Примор'ї пише Meduza.

Як повідомляється, кандидат від КПРФ Андрій Іщенко впевнено лідирував у другому турі губернаторських виборів в Примор'ї, набираючи після обробки 95% протоколів з виборчих дільниць 51,6%, в той час як його суперник від "Єдиної Росії" Андрій Тарасенко - 45,8%.

Після того як ряд ЗМІ встигли написати про сенсаційну поразку людини Путіна, розрив між кандидатами став різко скорочуватися.

Видання також зазначає, що після обробки 97,87% протоколів онлайн-табло підрахунку результатів не оновлювалося майже цілу годину. ЗМІ також зафіксували феноменальне зростання голосів за Тарасенко під час поновлення даних всього на 0,26% (з 98,77% до 99,03%). За цей час кількість голосів за Іщенко скоротилося на 5, в той час як за Тарасенко - збільшилася на 13,5 тисяч, дозволивши кандидату від партії Путіна вирватися вперед. Після обробки 99,1% протоколів Тарасенко став математично недосяжним для Іщенко.

Експерт сайту "Електоральна географія" Олександр Кірєєв вважає, що ті, хто стежив за виборами в Примор'ї стали свідками переписання результатів виборів заднім числом.

"Різниця між 99,03% і 99,10% оброблених ДВК - це як раз 1 ділянка (з 1500). Де це така ділянка, де Тарасенко набирає майже 6 тисяч голосів? (При тому, що загальна кількість виборців, - близько 500 тисяч)? Саме так і виглядає переписання результатів виборів заднім числом ", - зазначив Кірєєв.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, скільки щорічно крадуть в Росії Путін і його люди.