RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У топ-чиновників Путіна знайшли царську нерухомість: опубліковано відео

Керівники "Ростеху" Сергій Чемезов, "Газпрому" - Олексій Міллер і "Транснафти" - Микола Токарєв володіють елітною нерухомістю в Росії.

Відповідний відеоматеріал опублікував в мережі Фонд боротьби з корупцією (ФБК) Олексія Навального.

За інформацією ФБК, у Міллера є триповерховий пентхаус на Пресні площею 775 квадратних метрів і квартира в Санкт-Петербурзі площею 400 квадратних метрів, яка займає верхній поверх будинку і мансарду з видом на Петропавловську фортецю, Ермітаж і стрілку Василівського острова.

У Токарєва три сусідні квартири загальною площею 560 квадратних метрів в Шведському тупику у Тверській вулиці. Їх вартість оцінюється в 750 мільйонів рублів. У дочки Токарєва 270-метрова квартира в сучасному комплексі "Брюсова, 19", цю нерухомість ФБК оцінив в 600 мільйонів рублів.

На дружину глави "Транснафти" оформлена дача на ділянці в 5 гектарів в підмосковному Акулініні.

Як повідомляє ФБК, синові і колишній дружині Чемезова належать дві сусідні квартири загальною площею 370 квадратних метрів в тому ж будинку в Шведському тупику, де розташовані квартири Токарєва. На Кухарський вулиці у Чемезова і його нинішньої дружини Катерини Ігнатової дві квартири загальною площею 645 квадратних метрів. А у сина глави "Ростеху" є квартира площею 342 квадратних метра на Воронцовому полі і дача на Рубльовському шосе.

Також у Чемезова в Акулініні є дача на ділянці площею 6 гектарів, де знаходяться фонтани, статуї, дерев'яний "трон". В Росреєстрі власником цього будинку з ділянкою рахується Російська Федерація.

Как повідомляв "Апостроф", у Норвегії затримали співробітника апарату Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації Михайла Бочкарьова, якого звинувачують у розвідувальній діяльності.