RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Нова справа проти Навального: стало відомо про несподівану розв'язку

Опозиційному російському політикові, ворогові президента Росії Володимира Путіна, Олексію Навальному, якому "шиють" нову справу дворічної давнини, все ніяк не можуть визначитися з конкретним обвинуваченням.

Про це повідомляється на його офіційній сторінці в Telegram.

"Ось, сила медіа. Очевидно, що через шум в ЗМІ, що почався після мого поста, влада почала різко придумувати якусь нову концепцію. Приходжу зараз в МВС для пред'явлення звинувачення. Слідчий дає мені стандартний папір з роз'ясненням прав: ось, ознайомтеся і підпишіть. Підписую папір. Слідчий: все, можете йти, будемо на зв'язку. Ми з адвокатом: а звинувачення?! Слідчий: на сьогодні все. На все пішло 3 хвилини ", - написав він.

За словами Навального, російська влада придумала якусь нову комбінацію проти нього. Саме з цієї причини, затягують з пред'явленням обвинувачення.

"Думаю, що ті, хто там відповідає в Кремлі за політику, почитавши статті в ЗМІ, почали дзвонити в МВС з криками: Ідіоти, ми вам сказали все робити не так. У нас була комбінація, а ви все в лоб. Переносьте! Чим ще можна пояснити такий дивний маневр?" - задається питанням політик.

Як повідомляв "Апостроф", брат російського опозиціонера Олексія Навального, Олег вийшов на свободу після 3,5 років ув'язнення.