RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Відомий російський режисер зробив зверхню заяву про "малоросію" "наївних" українців: відео

Російський кінорежисер Андрій Кончаловський, який підтримав захоплення Криму, вважає, що українці зробили помилку, вирішивши, що потрібно йти на Захід.

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу "Царьград".

"Те, що відбувається зараз в Україні - це трагедія величезної кількості людей. Вона почалася з колосальної помилки, яку було впроваджено в велику кількість чудових українських голів, що потрібно йти на Захід. Це дуже смішно, наївно. У мене крім співчуття і жалю про таку глибоку оману немає", - сказав Кончаловкій.

"Тут на жаль не можна нічого виправити. Це повинен маятник прийти туди. Вони повинні в масі своїй зрозуміти, що Заходу Україна не потрібна в тій якості, в якій вона хоче бути, і що це покотиться назад. І коли прийде протверезіння... Ну зрозуміло, ми ж не можемо роз'їхатися на різні вулиці, ми живемо в загальній квартирі, у нас загальна культура. Звичайно, Україна - не Росія. Але Україна і не Польща, і не Словаччина, і не Румунія. Україна - це Малоросія", - заявив режисер.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Кончаловський назвав президента Росії Володимира Путіна "великим стратегом" і "справжнім бійцем", а також заявив, що "вчиться у нього".